woonwoorden-2-1
woonwoorden-2-3
woonwoorden-2-2
woonwoorden-2-4

Poëzie op bestelling

  • Wakker worden met lichtvoetige zinnen op het plafond
  • Stilstaan bij je eigen voordeur
  • Vrolijk worden van je vensterruit

Een persoonlijk gedicht voor in uw tuinhuisje, slaapkamer, keuken of gang. Voor op uw voordeur, vensterruit of plafond. Een gedicht voor u zelf maar ook als bijzonder verrassend cadeau voor een vriend of geliefde. Piepklein in een hoekje van de kamer of levensgroot op de muur. Een gedicht in verdiepingen dat standhoudt in de tijd.

Voor de vormgeving en plaatsing is van alles mogelijk. U kunt kiezen voor met de hand geschilderde zwierige schrijfletters of voor strak getamponneerde kistletters. De tekst kan gedrukt worden als poster, of in kunststofpanelen uitgevoerd, al dan niet gecombineerd met beeldmateriaal.

Hoe en wat

Als u hiervoor voelt maak ik graag met u kennis op ‘locatie’: de ruimte waar u het vers zou willen plaatsen. We bespreken de opzet, waarbij u uiteraard uw wensen omtrent inhoud en sfeer en kenbaar kunt maken. Binnen een maand schrijf ik een gedicht of korte tekst. U geeft uw reactie en na eventuele herzieningen schrijf ik het definitieve gedicht. Ik kan zorgen voor de definitieve oplevering in samenwerking met beeldprofessionals. U kunt natuurlijk ook zelf de tekst op de drager aanbrengen. Prijs in overleg.

Download hier de PDF